MISIUNE

Înfrunzim urbanul!

VIZIUNE

Calitate și varietate!

VALORI

Pasiunea, seriozitatea și dăruirea ne definesc!

Garden Center Grup și-a început activitatea în 2003 prin producerea și comercializarea de material dendrologic. Profitând de avantajul productiei proprii de material dendrologic și al unei echipe specializate de ingineri peisagisti, arhitecți și specialiști în domeniul irigațiilor, electricelor, Garden Center Grup a abordat cu success domeniul amenajărilor peisagere.

Garden Center Grup și-a continuat ritmul ascendent, urmărind simultan consolidarea activităților deja existente, dar și a activităților conexe precum gazonarea terenurilor de sport, instalații pentru irigații, fântâni, furnizare/montare de mobilier urban, instalații de iluminat, furnizare/montare de locuri de joacă și aparate de fitness, servicii de toaletare arbori, alpinism utilitar și lucrări de infrastructură (asfaltări, canalizări, ziduri de sprijin).

Domeniile abordate au permis companiei să ofere o gamă completă de servicii în domeniul amenajărilor peisagere. Pentru noi, implementarea unui sistem riguros de asigurare a calității, a fost mereu o preocupare majoră.

Garden Center Grup a investit în furnizarea unui material dendrologic de calitate superioară. Gama noastră variată de plante de exterior este produsă în pepineră noastră din Dărăști, Ilfov, unde creștem  arbori ornamentali, plante perene, înlocuitori de gazon. Materialul dendrologic produs este suplimentat în permanență cu plante aduse din import, ce sunt aclimatizate pentru țara noastră.

Cele cinci puncte de desfacere au fost amplasate strategic în zonele adiacente capitalei, adresându-se atât clienților din domeniul privat, cât și din domeniul public de pe tot teritoriul României.

Unde ne găsești?

Contactează-ne

Garden Center Grup are o echipă numeroasă de specialiști în domeniul horticulturii, peisagisticii, irigațiilor, electricelor și construcțiilor ce muncesc din pasiune pentru a înfrumuseța și conserva spațiul verde.

Așadar, nu ezita să ne contactezi pentru a îți transforma grădina de vis în realitate !

Contactează-ne