Proiectare peisageră

Proiectarea este o etapă cheie în realizarea proiectelor și vă sunt oferite de personal cu pregătire în domeniu. Ingineri peisagiști și ingineri horticultori lucrează împreună pentru a vă oferi varianta optimă de amenajare, conform dorințelor și așteptărilor dumneavoastră.

Contractul de proiectare include planul general, schițe de atmosfera, detalii tehnice, devizul estimativ, iar la cererea clientului, se pot realiza reprezentări tridimensionale.

*Se va semna contractul de proiectare care are preț unic în funcție de complexitatea proiectului și suprafața acestuia.

Contactați-ne chiar acum pentru prima consultanță gratuită! Contactați-ne chiar acum!

Serviciile noastre de proiectare peisageră includ următoarele noțiuni: ANALIZE și CONCLUZII. Acestea nu sunt prezentate beneficiarului, sunt necesare peisagistului pentru realizarea proiectului.

PROIECTAREA cuprinde mai multe aspect precum:

  • Plan de situație/ Masterplan
  • Plan de trasare/ Sistematizare vertical
  • Detalii tehnice
  • Deviz estimativ
  • Simulări 3D

*Se va semna contractual de proiectare care are preț unic în funcție de complexitate proiectului și suprafața acestuia.

Dacă cele menționate de noi v-au convins, nu ezitați să beneficiați de prima consultanță din partea casei! Contactați-ne chiar acum!

Amenajarea peisageră

Amenajarea peisageră constă în execuția prorpiu-zisă în teren a soluției de amenajare realizată de către inginerul peisagist în etapa de proiectare. Această etapă debutează cu deplasarea inginerului executant împreună cu echipa sa la destinația de execuție, unde organizează șantierul, pregătește uneltele și materialul vegetal.

Execuția se desfășoară sub supravegherea permanentă a superiorilor, aceștia luând măsuri pentru siguranța muncitorilor pe toată perioada desfășurării lucrărilor și asigură calitatea acestora, în urma cărora beneficiarul să fie mulțumit.

Mentenanță

Mentenanța sau întreținerea presupune o serie de activități specializate necesare imediat după finalizarea lucrării de amenajare, prin intermediul cărora elementele din cadrul amenajării vor beneficia de atenție sporită și grijă din partea echipei de întreținere.

Lucrările de mentenanță prestate de firma noastră sunt: tăieri de specialitate ale pomilor, arborilor, arbuștilor și gardurilor vii, eliminarea buruienilor, eliminarea plantelor uscate și altor elemente ce perturbă imaginea grădinii, aplicarea tratamentelor și fertilizanților, verificarea și supravegherea calității sistemelor de drenaj și irigat.

Irigații

Sistemul de irigații a devenit un serviciu indispensabil în întreținerea spațiilor verzi și poate face o diferență majoră în dezvoltarea armonioasă a plantelor.

Garden Center Grup vă oferă sisteme de o calitate superioară pentru o irigare adecvată. Echipa noastră poate implementa programatoare speciale ce acționează în intervale de timp bine stabilite. Astfel, munca pentru întreținerea spațiului verde este ușurată substanțial atât din punct de vedere al consumului de apă, timp și electricitate, cât și din punct de vedere al efortului fizic.

Doar cu un sistem de irigații bine proiectat și executat plantele pot ajunge la o dezvoltare armonioasă cu înfloriri abundente și un gazon perfect verde. Vă putem oferi sisteme prin aspersie sau prin picurare proiectate și montate cu piese de calitate! Contactați-ne chiar acum!

Constructii

Garden Center Grup a abordat cu pasiune și responsabilitate fiecare domeniu conex peisagisticii. Arhitecții și inginerii constructori colaborează în elaborarea soluțiilor fiabile, prioritatea noastră fiind echilibrul în ceea ce privește forma, funcționalitatea și durabilitatea lucrărilor.

Importanța unei execuții reușite nu ține doar de un proiect bine realizat, cât și de șefii de șantier experimentați , iar la Garden Center Grup echipele noastre sunt bine formate și pregătite pentru orice provocare.

În cadrul companiei noastre, realizăm asfaltări și betonări atât mecanizat, cât și manual cu lucrările de pregătire necesare precum terasament, balastare, pietruire, profilare drum, compactare materiale de umplutură, monatare canalizări, montare pavaj și montare borduri.

Locuri de joaca si dotari

Garden Center Grup vă oferă servicii de amenajare și execuție a locurilor de joacă cu mobilier proiectat pe categorii de vârstă. Pavăm suprafețele din aceste spații destinate copiilor cu tartan pentru a diminua riscul accidentării. Locurile de joacă sunt proiectate cu atenție, respectând cu strictețe zonele de siguranță .

Din dorința de a oferi o gamă completă de servicii calitative, firma noastră oferă mai multe dotări esențiale spațiilor publice și private după cum urmează: foișoare, balansoare, zone de fitness, acestea fiind acreditate și sigure pentru toate persoanele.

Terenuri de sport

Amenajarea terenurilor de sport nu poate să lipsească din pachetul de servicii pe care firma noastră îl oferă, astfel că punem la dispoziție pentru dumneavoastră o serie de materiale și echipamente perfecte pentru activitatea sportivă.

Comercializăm echipamente precum bănci/ banchete, plasă, suporți metalici montate conform normelor în vigoare și o suprafață adecvată pentru activitățile sportive precum gazon, tartan, gazon sintetic.

Contactează-ne

Garden Center Grup are o echipă numeroasă de specialiști în domeniul horticulturii, peisagisticii, irigațiilor, electricelor și construcțiilor ce muncesc din pasiune pentru a înfrumuseța și conserva spațiul verde.

Așadar, nu ezita să ne contactezi pentru a îți transforma grădina de vis în realitate !

Contactează-ne