Termeni si conditii

La adresa https://www.gardencentergrup.ro se regasesc informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie continutul magazinului online Garden Center Grup, proprietatea Garden Center Grup SRL, cu sediul social in Magurele, Strada Atomistilor, Nr. 127-135, Judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/614/2015, CUI RO15148952. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de catre dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Folosirea, vizitarea si/sau cumpararea produselor pe site-ul https://www.gardencentergrup.ro/ implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Garden Center Grup SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara alta notificare. Cand se acceseaza acest capitol de pe site (termeni si conditii), se parcurge varianta cea mai noua a acestui contract.

Inregistrarea dumneavoastra, ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit, privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dumneavoastra si Garden Center Grup SRL se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanta.

Contractul la distanta este incheiat intre Garden Center Grup SRL, in calitate de vanzator si un consumator – cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre Garden Center Grup SRL, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul online.

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dumneavoastra a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email office@e-g.ro sau vanzari@e-g.ro.

Ulterior prelucrarii comenzii de catre Garden Center Grup SRL, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dumneavoastra a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea „Acte normative”.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 

Definitii ale prezentului document:

Garden Center Grup SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa respecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul https://www.gardencentergrup.ro.

VANZATOR: Garden Center Grup SRL cu sediul sediul social in Ilfov, Strada Atomistilor, Nr. 127-135, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/614/2015 si avand CUI RO15148952, nr. telefon: 0217773072, denumita in continuare „Operator”.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online https://www.gardencentergrup.ro/ si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web apartinand SC Garden Center Grup SRL care se afla la adresa https://www.gardencentergrup.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre SC Garden Center Grup SRL in functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online https://www.gardencentergrup.ro. Orice articol din magazinul nostru poate fi achizitionat doar prin intermediul comenzii direct pe website.

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca.

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului online https://www.gardencentergrup.ro/ de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti SC Garden Center Grup SRL .

CLIENT NOU: client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul online https://www.gardencentergrup.ro/ pentru prima data si care necesita o validare telefonica a comenzii efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre SC Garden Center Grup SRL .

Orarul de functionare:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara de luni pana vineri in intervalul 10:00 – 17:00.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca un client se afla la prima comanda, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email.

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

 

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online. Continutul publicat in magazinul online SC Garden Center Grup SRL  are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de SC Garden Center Grup SRL  ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

SC Garden Center Grup SRL  este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar SC Garden Center Grup SRL  ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul online cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. dimendiuni, culori) de aspectul real al produsului.

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, SC Garden Center Grup SRL , in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de comanda online.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, SC Garden Center Grup SRL  poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda.

Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. De asemenea, pretul bunurilor electronice includ taxa de timbru, afisata in pagina de produs. Preturile produselor sunt actualizate regulat.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

 

Ofertele speciale sunt valabile:

 • pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;
 • in limitele stocurilor disponibile;

SC Garden Center Grup SRL  isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

 

Comunicarea cu magazinul online SC Garden Center Grup SRL  se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile SC Garden Center Grup SRL , prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email office@e-g.ro sau vanzari@e-g.ro si/sau telefonic la 0217773072 SC Garden Center Grup SRL  isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

 

Procesul de comanda

Clientul poate lansa o comanda online din pagina de listare produse sau pagina individuala de produs, urmand sa finalizeze comanda dupa selectarea unei modalitati de plata si livrare.

Produsele adaugate in cosul de cumparaturi nu atrag si inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin a bunurilor adaugate in cos.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete si corecte. Daca este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii cumparatorul poate fi contactat de catre vanzator prin mijloacele disponibile agreate de acesta odata cu furnizarea datelor de contact.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

 • Daca un client, persoana fizica sau juridica, a efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.
 • Datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;
 • Livrarea prin curier nu a fost reusita (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate etc.);
 • Daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil)

In cazul anularii comenzii niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia.

SC Garden Center Grup SRL  nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, Furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.

Din motive intemeiate, ce tin de prejudicii aduse companiei, SC Garden Center Grup SRL  poate restrictiona accesul unor clienti, la anumite facilitati puse la dispozitie in magazinul online, cum ar fi modalitatile de plata si livrare. Pentru mai multe detalii specifice, ce tin de motivele care au dus la aceste masuri clientii in cauza se pot adresa Serviciului Suport Clienti.

In cazul comenzilor achitate electronic  Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, cum ar fi de exemplu comisioanele de operatiune, comisioane de conversie valutara (in cazul in care plata nu se face in lei) aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia.

Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Intreaga responsabilitate este a clientului, iar eventualele litigii vor fi solutionate intre cumparator si banca emitenta a cardului.

 

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul magazinului online https://www.gardencentergrup.ro/ incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei SC Garden Center Grup SRL , simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea SC Garden Center Grup SRL  si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este interzisa.

Prin accesarea magazinului online https://www.gardencentergrup.ro/, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii (daca nu se precizeaza altfel), texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre SC Garden Center Grup SRL  si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. SC Garden Center Grup SRL  va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care SC Garden Center Grup SRL  confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca raspunderea dumneavoastra. SC Garden Center Grup SRL  nu este responsabila pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea, ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

Continutul magazinului online https://www.gardencentergrup.ro/ a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi, erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

SC Garden Center Grup SRL  nu este responsabila de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic, sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta SC Garden Center Grup SRL  nu va fi responsabila pentru nici o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

O data cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si le va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze ori sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilizatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si plasarea comenzilor clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt ele prezentate pe site.

SC Garden Center Grup SRL  nu poate fi responsabila pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea Bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

SC Garden Center Grup SRL  isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea „checkbox-ului” „Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointa.

 

Utilizarea site-ului

In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio, sau alte materiale generate de utilizatori. SC Garden Center Grup SRL  isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens, utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

 • sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;
 • sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului; sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii integrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre SC Garden Center Grup SRL .

 

Acces si inregistrare ca membru

Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul https://www.gardencentergrup.ro/, sunteti obligat sa furnizati datele personale asa cum sunt acestea specificate in formularul de inregistrare. In utilizarea serviciului sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. De asemenea sunteti obligat sa mentineti si sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC Garden Center Grup SRL  are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

SC Garden Center Grup SRL  poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care va este suspendata calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

Promotii, concursuri, reduceri

Promotiile, concursurile si reducerile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de SC Garden Center Grup SRL  in conformitate cu legislatia in vigoare.  Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin e-mail. Pentru a beneficia de promotii sau reduceri, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site.

Promotiile / reducerile prezentate pe site sunt valabile atata timp cat sunt afisate, in limita stocului disponibil. Furnizorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

 

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nici o informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului primita de la cumparator si cu furnizorii de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

 

Legaturi

Site-ul https://www.gardencentergrup.ro/ contine link-uri catre alte site-uri sau alte surse.

SC Garden Center Grup SRL  nu este responsabila pentru orice pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau sursele spre care trimit aceste link-uri.

 

Facturarea si emiterea documentelor insotitoare ale coletului

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul/bunurile vor fi insotite de documentatia trimisa de furnizor si prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare etc.

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului https://www.gardencentergrup.ro/ includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens, SC Garden Center Grup SRL  nu va solicita clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii, de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau ducerii la bun sfarsit a procesului de comanda online.

SC Garden Center Grup SRL  va transmite clientului factura aferenta comenzii, atat in format electronic, disponibila online in „Contul clientului” cat si in format fizic, o data cu livrarea Bunurilor. Astfel clientul are posibilitatea de a avea o evidenta a facturilor emise.

In vederea finalizarii cu succes a proceselor de comanda online, clientul are obligatia de a actualiza informatiile personale in contul sau.

 

Modalitati de plata

Plata la livrare/ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului.

Plata online prin card bancar: sunt acceptate cardurile VISA si MASTERCARD.

Platile online sunt procesate prin sistemul de plata (netopia.ro). Comenzile platite online cu cardul sunt validate numai dupa confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email catre dumneavoastra. Banii sunt transferati doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

Mai multe informatii despre termenii de livrare se gasesc in pagina unde sunt descrise modalitatile de livrare.

 

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card) catre curier.

 

Politica de livrare si retur:

 • Ridici comanda gratuit din cel mai apropiat showroom Garden Center Grup – cost 0 lei
  • Poti sa ridici in 24-48 de ore lucratoare produsele comandate din oricare showroom Garden Center Grup fara nici un cost de transfer.
 • Iti livram produsele acasa ambalate cu grija in 24-48 de ore lucratoare. – cost 40 lei
  • Iti livram produsele cu propriile masini pentru a garanta sosirea in siguranta a coletului in 24 de ore lucratoare pe raza judetelor  Bucuresti si Ilfov.
  • Tariful de 40 de lei este standard pentru orice distanta.

 

Garantie

Magazinul online https://www.gardencentergrup.ro/ comercializeaza plante decorative de exterior.

Garantia Comerciala oferita prin Certificatul de Garantie este de 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original cu tot ceea ce l-a insotit, certificatul de garantie si factura fiscala. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii, te rugam sa te adresezi echipei magazinului online pe adresa office@e-g.ro sau vanzari@e-g.ro. Pastreaza factura pentru a face dovada cumpararii produsului si talonul de garantie.

 

Returnarea produselor

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Returul trebuie anuntat pe mail la office@e-g.ro sau vanzari@e-g.ro sau la numarul de telefon 0217773072 mentionand numele si prenumele, adresa unde s-a livrat, codul produsului si contul IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea produsului. Daca doriti doar schimbul, atunci mentionati acest lucru. Dupa trimiterea e-mailului cu informarea despre returnarea produselor, noi vom trimite in cel mai scurt timp curierul propriu la adresa la care s-a expediat produsul pentru a-l ridica in vederea returnarii.

Conform OG34/ 2014, daca doriti sa va RETRAGETI DIN CONTRACT, va rugam sa descarcati formularul (descarca dand clic aici), sa il completati si sa il trimiteti  prin email la office@e-g.ro sau vanzari@e-g.ro. De asemenea, aveti posibilitatea de a trimite direct email cu datele din formular pe email office@e-g.ro sau vanzari@e-g.ro.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale (conform legii 249/2015, art 16(8)).

Va rugam sa nu trimiteti produsul retur lipind cutia produsului cu banda adeziva. Clientul se obliga sa introduca cutia pantofului intr-o punga de plastic suficient de mare, sac de plastic sau cutie de carton pe care apoi sa o sigileze cu banda adeziza. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dumneavoastra in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice din momentul in care produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

 

Forta majora

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI PANTOFI-BATA.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL PANTOFI-BATA.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC Garden Center Grup SRL  numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, precum si pentru transmiterea de informari despre eventualele promotii.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC Garden Center Grup SRL  nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Din 25 mai 2018, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR”, SC Garden Center Grup SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de cumparator. Scopul colectarii datelor este de preluare si livrare comenzi online.

Datele personale ale cumparatorului sunt necesare in vederea facturarii si livrarii comenzii.

Refuzul de a furniza aceste date determina imposibilitatea onorarii comenzii catre cumparator.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate doar serviciilor de curierat (nume, prenume, adresa de livrare, telefon) in scopul livrarii comenzii.

Conform Regulamentului (UE) 679/2016, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
 • Dreptul de acces: dreptul de a accesa, in mod gratuit si la intervale de timp rezonabile, datele colectate de la tine/despre tine. Aceasta include dreptul tau de a solicita si de a obtine o copie a datelor personale culese.
 • Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.
 • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulament.
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.
 • Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.
 • Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului.
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
 • Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.
 • Dreptul de a retrage consimtamantul dreptul sa iti retrage in orice moment consimtamantul. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii dinainte de retragerea acestuia.
 • Dreptul de a depune o plangere: dreptul de a face o sesizare in legatura cu modalitatea in care prelucram datele tale cu caracter personal.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata si semnata la adresa e-mail: office@e-g.ro sau vanzari@e-g.ro, ori la adresa postala: Strada Atomistilor, Nr 127-135, Magurele, Jud. Ilfov, in atentia responsabilului cu protectia datelor.

Pentru detalii, va rugam sa accesati documentul in care este descrisa Politica de Confidentialitate.

 

Litigii. Legea aplicabila

Orice litigiu aparut intre Cumparator si Furnizor va fi rezolvat prin intelegere intre cele doua parti (pe cale amiabila). In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza sediului social al Furnizorului.

SC Garden Center Grup SRL  nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a „Termenilor si conditiilor”.