Prunus Laurocerasus Caucasica ( laur englezesc ) 150 cm

Prunus Laurocerasus Caucasica ( laur englezesc ) 150 cm

Descriere

Prunus Laurocerasus Caucasica – arbust foios cu frunze ascutite si alungite.

Denumire populara – laur englezesc sau dafin salbatic. 

Prunus Laurocerasus Caucasica este un arbust foios cu coroana compacta si densa.

Frunzele sunt de culoare verde intens, lucioase si persistente. Fata de alte varietati care au frunze ovale, aceasta specie are frunze alungite si ascutite.

Vara Prunusul face flori de culoare alba spre crem si apoi fructe negre care sunt toxice daca sunt ingerate. Acest arbust are crestere rapida iar la maturitate poate sa atinga inaltimea de 4-8 metri si diametrul de 4-6 metri.

Planta suporta foarte bine tunderea. La recomandarea peisagistilor, plantarea arbustului tanar se face la o distanta de 40 – 50  cm, pentru obtinerea unui gard viu bogat si stufos.

INGRIJIRE :

Copacul Prunus Laurocerasus Caucasia nu este un arbust foios pretentios. Tolereaza atat zonele insorite cat si spatiile cu umbra, iubind solurile fertile si bine drenate.

Plantarea se poate face pe tot parcursul anului cu conditia ca solul sa nu fie inghetat in sezonul rece. In sezonul cald, la plantare, solul trebuie sa fie bine udat. In rest planta necesita udare moderata.

Acest produs poate fi gasit in showroom-urile Garden Center Grup din Magurele, Bragadiru, Tancabesti si in magazinele din Corbeanca si 1 Decembrie (Ro-Verde Landscaping).

Pretul afisat corespunde unei ambalari si dimensiuni de 100 -150 cm inaltime si un container de 12 litri.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Prunus Laurocerasus Caucasica ( laur englezesc ) 150 cm”

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: